Das Mooi..... Digital Designs op Designer Digitals.

Net als bijna iedereen in Nederland ben ik als "papieren" scrapster begonnen, wat zoveel betekend dat je al je werk met echt papier maakt in een echt album. Maar na verloop van tijd kwam het digitale scrappen in opkomst, waarbij je een album of lay out op de computer maakt. Deze kun je vervolgens wel uitprinten, maar dan heb je dus wel een "plat" project.

Aangezien er veel mensen waren die toch graag wat dimensie aan hun werk wilden toevoegen ontstond Hybride Scrappen, een combinatie van echt en digitaal scrappen. Zelf kan ik me ondertussen een hybride scrapster noemen. En hierbij maak ik vaak gebruik van de digitale elementen van Designer Digitals.

designerdigitals

Op deze website kun je niet alleen allerlei digitaal papier en embellishments kopen, maar je vindt er ook allerlei ideeën en uitleg hoe je de diverse kits e.d. kunt gebruiken. Als je jezelf aanmeldt bij de Community heb je de beschikking over de gratis kits die op de site staan. En net als elke zelfrespecterende website hebben ze een blog met allerlei nieuws en uitdagingen.

designerdigitalsblog

En mocht je hulp nodig hebben met het gebruik van de kits in bv. Photoshop, dan kun je op het You Tubekanaal terecht voor allerlei filmpjes met uitleg. Hieronder zie je één van de pagina's die ik gemaakt heb met een ontwerp van Designer Digitals.

mark tuitert 003