Das Mooi..... Plakkerige velletjes.

Als ik naar een beurs ga, zoals bv. de Kreadoe, probeer ik van tevoren een soort van lijstje te maken van dingen die ik nodig heb (of nodig denk te hebben).

kreadoe2020Via allerlei blogs en YouTube-video's heb ik mijn lijstje gevuld met spulletjes die ik zou willen hebben. Ik ga dan alvast bekijken bij welke winkel ze dit hebben en natuurlijk wat het kost.

Zo zag ik deze Sticky Grid Sheets voorbij komen in dit filmpje van Tim Holtz. Hij showt hier de smalle velletjes en ik zag hier wel gebruiksmogelijkheden in. Om er zeker van te zijn, dat ze ook zouden hebben, had ik sheets al van tevoren besteld bij de webwinkel. Ik kocht het grote formaat wat ongeveer overeenkomt met A5-formaat (21,59 x 15,24 cm). In 1 verpakking zitten 5 vellen en 1 ervan heb ik nu standaard op mijn stempelplatform geplakt.

stickygridsheets

Ik kan het papier nu met de Sticky Sheet op het platform plakken. Met de magneten verschuift het papier toch nog regelmatig en als je een hoop kaarten achter elkaar maakt, is dat niet handig. Bij het maken van mijn kerstkaart van 2019 heb ik het uit geprobeerd en het was een geslaagd experiment.

De Stick van de vellen is voldoende om het papier om zijn plek te houden en blijft goed plakkerig. Als ik klaar ben met stempelen, breng ik wel het beschermvel weer aan, om te voorkomen dat er stof op blijft plakken. Na het stempelen is het papier makkelijk te verwijderen van de sheets zonder dat het scheurt.