Das Mooi..... Opgeruimd staat netjes.

Tijdens de laatste dag van de stormachtige vakantie besloot ik mijn scrapplek eens grondig op te ruimen. Door de jaren heen heb ik zoveel spullen verzameld, dat ik door de bomen het bos niet meer zie.

opgeruimd 004

Ik ging best wel rigoureus te werk, aangezien ik voor de zoveelste keer met bepaalde spullen in mijn handen stond. Ditmaal ging er dus best wel veel ouwe zooi de prullenbak in. En tijdens het opruimen kwam ik dingen tegen die ik al een poos kwijt was of niet meer wist waar ik het had gelaten.

opgeruimd 002

Een aantal spullen krijgen nog een allerlaatste kans en toen ik nog wat tijd over had, besloot ik van wat overblijfsels gelijk wat nieuwe kaarten te maken. Zo had ik wat lichtblauw cardstock, dessinpapier en transparancies overgehouden aan een scrapbookworkshop. Ik ga hier geen lay out meer mee maken, vandaar dat ik er nu kaarten van heb gemaakt. Ik haalde alles uit elkaar en daarbij raakte wel het een en ander beschadigd.

opgeruimd 001

Maar dat was geen probleem, ik moest gewoon zorgen dat het beschadigde deel buiten het gedeelte zou vallen dat ik uiteindelijk zou gebruiken. Bij dit stukje papier lukte dat prima.

opgeruimd 005

Naast het gebruik van allerlei restjes maakte ik ook gebruik van mijn inspiratiebronnen op Pinterest. Het eindresultaat van die restverwerking zal ik later nog eens laten zien. Hieronder zie nog een opruimdingetje. Ik had nog een heel vel rub ons met allerlei Engelse woorden of kreten. Aangezien ik liever in mijn eigen taal scrap en niet zo'n fan ben van rub ons, besloot ik het vel in één keer te gebruiken.

opgeruimd 006

Op een kraftenvelop legde ik het vel en wreef de woorden op het papier zoals ze op het vel stonden. Om te zorgen dat de woorden niet meer los zouden laten van het papier heb ik ze gefixeerd met een laag vernislijm van de Action. Wat ik verder mee ga doen, weet ik op dit moment nog niet. Wellicht kom ik het over een jaar weer tegen, als ik een nieuwe aanval van opruimwoede krijg.