Das Mooi..... Planner maken

Net als heel veel andere mensen neem ik deel aan een bepaalde loterij en dan krijg je ieder jaar een nieuwe agenda. Nu heb ik jaren geen papieren agenda meer in gebruik, vandaar deze dit exemplaar van 2021 een nieuwe bestemming kreeg, een planner voor mijn website.

planner 003

Ik heb de agenda eerst voorzien van een laag gesso en daarna bracht ik een aantal lagen verf aan. Hiervoor gebruikte ik een Muurverftester van Flexa in de kleur Storm (nu niet meer verkrijgbaar).

planner 002

Een aantal maanden daarvoor had ik zelf stempels gemaakt met de Cameo en een print gemaakt à la Lavinia Stamps. De gebruikte afbeeldingen zijn Cute Witch (design ID: 66758), Spring flowers (degin ID: 8179) en Hollyhocks Papercut flowers (design ID: 148625) van Silhouette en kun je hier vinden.

planner 006

In deze planner heb ik de pagina's afgeplakt met restanten papier, waarop ik bij houdt welk artikel ik wanneer geplaatst heb. Verder heb ik printjes gemaakt van de verschillende lettertypes die ik gebruik als ik kaarten maak. Daarnaast schrijf ik bij bepaalde kaarten en/of projecten op welke materialen en fonts ik heb gebruik. zodat ik dit netjes kan vermelden in de tekst.

Verder heb ik printjes gemaakt van de posttarieven, formaten van papier en enveloppen, zodat ik dit als naslagwerk beschikbaar heb. Binnenkort heeft de planner wel een restauratiebeurt nodig, de verf begint op de randen en vouwen al los te laten.