Mooi plaatje..... Zebra.

Voor mijn laatste verjaardag wilde ik geen "echt" cadeau, maar liever wilde ik schilderlessen gaan volgen. Bij een schilderatelier in de buurt boden ze een korte cursus van 5 lessen aan, waarbij je kunt uitproberen of schilderen iets voor je is.

Lees meer...

Mooi... Lekker, een frambozentaart.

Als fan van Masterchef Australia moest ik toch eens een keer iets maken van wat ik had gezien. En aangezien het nageslacht ook van die smulpapen zijn, viel mijn keus op deze frambozenchocoladetaart.

Lees meer...

Mooi gemaakt.... Een paar sokken.

Op vakantie mocht ik mijn haakwerk niet meenemen. Een buurvrouw op de camping was sokken aan het breien en toen sloeg het handwerkvirus toch weer toe. Gelukkig kun je in Noorwegen zelfs in de kleinste plaatsjes wel een winkel vinden waar ze wol en naalden verkopen.

Lees meer...

Moi.

Mijn naam is Lidy en op dit moment ben ik halverwege de veertig, getrouwd en moeder van 2 volwassen kinderen. Naast mijn werk thuis en in de gezondheidszorg, maak ik graag tijd voor mijn hobbies: koken, breien, tuinieren, fotografie, haken, bakken, kaarten maken, kleding maken, kamperen, scrapbooken, quilten, schilderen, wandelen, enz., enz., enz.

Lees meer...