Das Mooi..... Een steketakke?!?

We gaan op vakantie en nemen mee..... Tjsa, ik mag dan wolletjes uitzoeken en van dat soort dingen, mijn man gaat voor het grovere werk. En het lastigste van de aanschaf was dan nog het doorhakken van de knoop, koop ik hem wel of koop ik hem niet - een steketakke.

Lees meer...

Mooi..... Lekker, preitaart.

Deze quiche - hartige taart met prei is al jarenlang een favoriet gerecht binnen ons gezin. In het officiële recept staat helemaal geen groente vermeldt, maar wat je met prei kunt, kan ook met andere groentes.

Lees meer...

Das Mooi..... Blog van Kristina Werner.

Net als van allerlei andere websites en blogs weet ik niet meer hoe ik ooit bij die Kristina Werner uit ben gekomen. Naast een blog heeft ze ook een You Tube-kanaal, waar ze wekelijks een filmpje post over stempelen of het maken van kaarten.

Lees meer...

Mooi..... Lekker, knoflookbrood.

Het volgende recept komt uit een kookbook van Blue Band, hier kon je ooit (1998) voor sparen en zodoende kwam het in mijn bezit. Het boek heet "Van piepers tot pasta" en is nog bij tweedehands boekwinkels op de kop te tikken. Behalve dit brood, staan er nog een paar van mijn favoriete gerechten in.

Lees meer...

Mooi verhaal..... Graffiti gedicht.

De foto van dit gedicht maakte ik toen ik nog een tiener was ergens op een muur van een steegje in Amsterdam. Toen en nu vind ik het nog steeds een indrukwekkend gedichtje, al heb ik daar met mijn 4 voor mijn mondeling Nederlands natuurlijk absoluut geen verstand van.

Lees meer...

Moi..... En een hoornaar.

Dit exemplaar vonden we eerder dit jaar in een stukje vloerbedekking in het tuinhuisje. Hij had zijn winterslaap daar niet overleeft.

Lees meer...