Mooi..... Lekker, cheesecake uit New York.

Bij de supermarkt lagen laatst de cheesecakes kant-en-klaar in de vriezer, maar die zagen er toch niet zo lekker uit als deze zelfgebakken variant uit de Allerhande. En dat ie zo lekker is, bewijzen de foto's. De taart was al bijna op voordat ik er plaatjes van kon schieten.

Lees meer...

Das Mooi..... Digital Designs op Designer Digitals.

Net als bijna iedereen in Nederland ben ik als "papieren" scrapster begonnen, wat zoveel betekend dat je al je werk met echt papier maakt in een echt album. Maar na verloop van tijd kwam het digitale scrappen in opkomst, waarbij je een album of lay out op de computer maakt. Deze kun je vervolgens wel uitprinten, maar dan heb je dus wel een "plat" project.

Lees meer...

Das Mooi..... Een steketakke?!?

We gaan op vakantie en nemen mee..... Tjsa, ik mag dan wolletjes uitzoeken en van dat soort dingen, mijn man gaat voor het grovere werk. En het lastigste van de aanschaf was dan nog het doorhakken van de knoop, koop ik hem wel of koop ik hem niet - een steketakke.

Lees meer...

Mooi..... Lekker, preitaart.

Deze quiche - hartige taart met prei is al jarenlang een favoriet gerecht binnen ons gezin. In het officiƫle recept staat helemaal geen groente vermeldt, maar wat je met prei kunt, kan ook met andere groentes.

Lees meer...

Das Mooi..... Blog van Kristina Werner.

Net als van allerlei andere websites en blogs weet ik niet meer hoe ik ooit bij die Kristina Werner uit ben gekomen. Naast een blog heeft ze ook een You Tube-kanaal, waar ze wekelijks een filmpje post over stempelen of het maken van kaarten.

Lees meer...

Mooi..... Lekker, knoflookbrood.

Het volgende recept komt uit een kookbook van Blue Band, hier kon je ooit (1998) voor sparen en zodoende kwam het in mijn bezit. Het boek heet "Van piepers tot pasta" en is nog bij tweedehands boekwinkels op de kop te tikken. Behalve dit brood, staan er nog een paar van mijn favoriete gerechten in.

Lees meer...