Mooi Verhaal.... Vasalis.

Een rouwkaart is waarschijnlijk een van de lastigste kaarten om te maken. Je probeert iemand te steunen in zijn of haar verdriet met een kaart en daarbij de juiste toon raken. De juiste woorden daarbij vinden is moeilijk, maar gelukkig zijn anderen daar soms veel beter in.

Lees meer...

Mooi Verhaal..... Storyboard.

In de filminsdustrie kunnen ze niet zonder, een storyboard. Hierop maakt de regisseur duidelijk wat het verloop van de film en wat hij in een scene in beeld gebracht wil hebben. Als ik een album zelf maak, vind ik soms ook makkelijk om een storyboard te gebruiken.

 

Lees meer...

Mooi Verhaal.... Titel knippen.

Voor degenen die geen stansapparaat of snijplotter hebben, maar toch mooie teksten op een scrapbookpagina of kaart willen gebruiken, dan heb ik hier een leuke tip.

Lees meer...

Mooi gemaakt..... Een muts voor mezelf.

Voor mijn man en kinderen had ik al eens mutsen gebreid en hoewel ik zelf vind dat ik niet zo'n mutsenhoofd heb, heb je in Noorwegen wel een muts nodig. Zeker als je zelf een muts bent, zoals mijn man en kinderen zouden zeggen en de bergen in gaat om te wandelen.

Lees meer...

Mooi Verhaal..... Kerstkaart 2019.

Dit jaar weer een heel ander soort kaart dan de voorgaande jaren. Op de Kreadoe van 2019 zag ik hele leuke stempels van Carlijn Design en deze gebruikte ik op deze kaart. Op Design Seeds had ik deze kleurcombinatie gevonden. Deze zomerse kleuren passen wonderwel bij deze kerstkaart.

Lees meer...

Mooi Verhaal.... F*ck Paaskaart.

Nu stuur ik normaliter met Pasen geen kaarten naar mensen, maar vanwege de omstandigheden dit jaar nu dus wel. En vanwege die omstandigheden kwam de Foute Kerststempel weer van pas.

Lees meer...