Mooi Verhaal.... Titel knippen.

Voor degenen die geen stansapparaat of snijplotter hebben, maar toch mooie teksten op een scrapbookpagina of kaart willen gebruiken, dan heb ik hier een leuke tip.

Lees meer...

Mooi gemaakt..... Een muts voor mezelf.

Voor mijn man en kinderen had ik al eens mutsen gebreid en hoewel ik zelf vind dat ik niet zo'n mutsenhoofd heb, heb je in Noorwegen wel een muts nodig. Zeker als je zelf een muts bent, zoals mijn man en kinderen zouden zeggen en de bergen in gaat om te wandelen.

Lees meer...

Mooi Verhaal..... Kerstkaart 2019.

Dit jaar weer een heel ander soort kaart dan de voorgaande jaren. Op de Kreadoe van 2019 zag ik hele leuke stempels van Carlijn Design en deze gebruikte ik op deze kaart. Op Design Seeds had ik deze kleurcombinatie gevonden. Deze zomerse kleuren passen wonderwel bij deze kerstkaart.

Lees meer...

Mooi Verhaal.... F*ck Paaskaart.

Nu stuur ik normaliter met Pasen geen kaarten naar mensen, maar vanwege de omstandigheden dit jaar nu dus wel. En vanwege die omstandigheden kwam de Foute Kerststempel weer van pas.

Lees meer...

Mooi Verhaal.... Aan de kust.

Tijdens een korte vakantie in Zeeland, nadat ik daar al jaren niet meer was geweest, gingen we naar "mijn" strandje. Het is absoluut niet het mooiste strand van Zeeland, aangezien het uitkijkt over de havens van Vlissingen e.d. Voor mij heeft het echter een speciale betekenis.

Lees meer...

Moi..... Bezig met een fling.

Bij het Kruidvat verkopen ze bij tijd en wijlen brei- en haakgaren. De kwaliteit zal niet bijster geweldig zijn, maar de kleurtjes waren wel gezellig. Vandaar dat ik aan de slag gegaan met met de bolletjes.

Lees meer...

Mooi Verhaal..... Onmogelijk Rood.

Afgelopen week heb ik sinds lange tijd weer eens een scrapbookpagina gemaakt. Het begon zomaar te kriebelen, nadat ik de laatste tijd eigenlijk al te weinig tijd had om voor elke gelegenheid een kaart te maken.

Lees meer...