Mooi..... Lekker, knoflookbrood.

Het volgende recept komt uit een kookbook van Blue Band, hier kon je ooit (1998) voor sparen en zodoende kwam het in mijn bezit. Het boek heet "Van piepers tot pasta" en is nog bij tweedehands boekwinkels op de kop te tikken. Behalve dit brood, staan er nog een paar van mijn favoriete gerechten in.

Lees meer...

Mooi verhaal..... Graffiti gedicht.

De foto van dit gedicht maakte ik toen ik nog een tiener was ergens op een muur van een steegje in Amsterdam. Toen en nu vind ik het nog steeds een indrukwekkend gedichtje, al heb ik daar met mijn 4 voor mijn mondeling Nederlands natuurlijk absoluut geen verstand van.

Lees meer...

Moi..... En een hoornaar.

Dit exemplaar vonden we eerder dit jaar in een stukje vloerbedekking in het tuinhuisje. Hij had zijn winterslaap daar niet overleeft.

Lees meer...

Mooi..... Lekker, zelf brood bakken.

Zelf heb ik de kunst van het broodbakken nog niet zo goed in de vingers als man- en jongste kindlief, maar dat weerhoudt mij er niet van om een paar keer per maand brood te bakken.

Lees meer...

Mooi gemaakt..... Sokken en polswarmers.

De sokken en polswarmers waren precies op tijd klaar, voordat kindlief terug kwam van haar verregende wandelvakantie. Maar hier kan ze zich straks lekker warm mee houden op haar studentenkamertje.

Lees meer...

Mooi gemaakt..... Een vest en een trui.

Toen ze ooit eens klein waren, breide ik als eens een trui en een vast voor beide kindliefs. Maar tien jaar later werd het tijd voor vervanging (oudste droeg haar vest nog toen het allang te klein was).

Lees meer...