Das Mooi..... Opgeruimd staat netjes.

Tijdens de laatste dag van de stormachtige vakantie besloot ik mijn scrapplek eens grondig op te ruimen. Door de jaren heen heb ik zoveel spullen verzameld, dat ik door de bomen het bos niet meer zie.

Lees meer...

Mooi gemaakt..... DNA-sjaal.

Na dik 1,5 jaar breien is de DNA-sjaal af. Hiervoor gebruikte ik 1 streng Rowan Fine Art in de kleur Raven. Dit garen is een mix van merinowol, mohair en moerbijzijde en breit erg fijn en voelt zacht aan.

Lees meer...

Mooi verhaal.....Kerstkaart van 2012.

Dit is al weer een ouwetje, deze kerstkaart van 2012 (gemaakt in 2012, met de beste wensen voor het nieuwe jaar 2013). Deze heb ik destijds met veel plezier gemaakt, volgens mij was het een van de eerste kerstkaarten die ik helemaal zelf in elkaar heb geknutseld.

Lees meer...

Mooi verhaal..... Mobiel telefoneren.

Voordat het oudste kindlief haar eerste smartphone kreeg, deed ze al aan mobiel bellen, maar dan net even anders. Deze grappige eigenschap om tijdens het bellen rondjes te lopen, heb ik in deze lay out vastgelegd.

Lees meer...

Mooi..... Lekker, eiersalade.

Er is niets lekkerder tijdens een stormachtige vakantie, dan een lekker ontbijtje met vers gebakken broodjes, verse jus en meer lekkere dingen. Mijn zelfgemaakte eiersalade hoort daar ook bij.

Lees meer...

Das Mooi..... Geheugensteuntje.

Het is altijd netjes om te vermelden wat je aan materiaal hebt gebruikt of waar je je inspiratie vandaan hebt gehaald. Zeker als je je werk op internet laat zien, stellen mensen dit erg op prijs.

Lees meer...