Mooi plaatje..... Paddenstoelen.

Dit jaar zijn er heel veel paddenstoelen te zien in het bos, dus een dankbaar onderwerp om te fotograferen tijdens het wandelen. Maar niet alleen paddenstoelen leveren een mooi plaatje op in het herfstbos.

Lees meer...

Mooi..... Lekker, Noorse haverkoeken.

Op vakantie in Noorwegen proeven we ook vaak van de lekkernijen en daar waren deze koeken vooral bij mij favoriet. En om thuis nog eens te genieten van deze koeken, staat het recept achterop de verpakking.

Lees meer...

Das Mooi..... GIMP.

De meeste mensen kennen het fotobewerkingsprogramma van Adobe, Photoshop of Photoshop Elements. Met deze software kun je foto's bewerken en verfraaien, het is alleen best wel een duur programma. Er zijn een aantal gratis alternatieven te vinden, waarvan ikzelf al jaren met GIMP werk.

Lees meer...

Mooi..... Lekker, cheesecake uit New York.

Bij de supermarkt lagen laatst de cheesecakes kant-en-klaar in de vriezer, maar die zagen er toch niet zo lekker uit als deze zelfgebakken variant uit de Allerhande. En dat ie zo lekker is, bewijzen de foto's. De taart was al bijna op voordat ik er plaatjes van kon schieten.

Lees meer...

Das Mooi..... Digital Designs op Designer Digitals.

Net als bijna iedereen in Nederland ben ik als "papieren" scrapster begonnen, wat zoveel betekend dat je al je werk met echt papier maakt in een echt album. Maar na verloop van tijd kwam het digitale scrappen in opkomst, waarbij je een album of lay out op de computer maakt. Deze kun je vervolgens wel uitprinten, maar dan heb je dus wel een "plat" project.

Lees meer...