Mooi Verhaal..... Een rouwkaart.

Op Pinterest verzamel ik allerlei ideeën op het gebied van mijn hobbies en dus ook voor het maken van kaarten. Zo zag ik een kaart gemaakt met een staalkaart voor verf en besloot hier mijn eigen versie van te maken.

De originele kaart vindt je op de website van Splitcoast Stampers en is gemaakt door Cindy Gilfillan. Ik heb een hele waaier met staalkaarten en kies dan voor de kaart een passende kleur. In dit geval dus verschillende tinten groen.

sterktegroen 004

Het cardstock is van Jen Compen, net als het vellum. Het woord sterkte is uitgesneden met de Silhouette Cameo en hiervoor gebruikte ik het zelfklevende cardstock van Silhouette.

sterktegroen 001

Op een andere website stond niet alleen dit idee voor een kaart, maar nog meer leuke projecten die je met deze verfstrips kunt maken. Even een waarschuwing voor je hier naar toe klikt, je wordt waarschijnlijk gebombardeerd met reclame voor allerlei katholieke zaken, maar het is nu eenmaal een website van een Amerikaanse dame en die doen dat soms zo. Dit is de Do small things with love naar de pagina op haar website Do small things with love.