Moi..... Mijn scrapplek.

Zolang ik nog niet de beschikking heb over een eigen kamer om al mijn hobbyspullen te stallen, deel ik samen met mijn man de omgebouwde garage annex kantoorruimte.

moi 001

Als het mooi weer is en niet te hard waait, zit ik graag buiten. Hiervoor loop dan ik dan heen & weer tussen de tafel buiten en mijn werkplek binnen. Niet zo heel handig, maar ja.....

Mijn scrapplek binnen bestaat uit een aantal kasten, planken en een tekentafel. De tekentafel hebben we ooit overgenomen en is kantelbaar. De ene kant is gewoon van hout en de andere kant is een grote lichtbak. Deze kant heb ik eigenlijk altijd boven. Niet alleen omdat dit handig is, maar ook omdat er altijd zoveel op het blad ligt, dat draaien niet meer gaat.

scrapplek 006

Boven de tekentafel hebben we planken opgehangen, waarop o.a. de beeldschermen van de computer staan en wat spullen die niet op het werkblad passen. Naast de tafel staat een dossierkast, met daarop mijn Silhouette. In deze kast bewaar ik papier en mappen met allerlei dingen die ooit nog eens gescrapt moeten worden.

scrapplek 007

Ik zit op een barstoel van Ikea, die in hoogte verstelbaar is en waarmee ik me ook kan omdraaien. Zo kan ik gemakkelijk bij de kast die achter de tekentafel staat. Dit is eigenlijk een garderobekast met schuifdeuren, die we aan de binnenkant hebben aangepast, zodat ik er veel in kwijt kan. We hebben voor schuifdeuren gekozen, omdat de ruimte vrij nauw is en dan zijn openslaande deuren niet zo heel handig.

 scrapplek 001  scrapplek 002
scrapplek 005 scrapplek 003