Mooi Verhaal..... Een serie kaarten.

Zelf ben ik niet zo'n fan van die zoetsappige meisjeskaartjes in pastellerige kleuren, maar voor de stempels van Gorjuss van Santoro maak ik een uitzondering.

Inmiddels heb ik een aardige verzameling van deze stempels en ditmaal maakte ik een set van 4 kaarten in dezelfde stijl. Toen ik nog niet beter wist, stempelde ik altijd met zwarte of bruine Stazoninkt en kleurde daarna de afdruk in met verf. Maar laatst zag ik deze video van Kristina Werner en vond dit veel mooier. Dus besloot ik om deze No-Line methode eens uit te proberen.

Net als Kristina gebruikte ik Antique Linen Distress Ink van Tim Holtz om de stempels af te drukken op het papier. Daarna kleurde ik de afdrukken in met NeoColor II en een waterpenseel. SInds 2 jaar gebruik ik NeoColor krijt in plaats van waterverf en ik ben altijd erg tevreden met het resultaat.

setgorjuss 009

Via Pinterest vond ik een leuk voorbeeld voor deze kaart op de website van The Spotted Chick.

jeaniewitmerVoor de kaarten gebruikte ik cardstock van Jen Compen, met een kleine kleurspetters in het papier. Ik gebruikte 4 kleine stempels van Gorjuss, de stempels van de blaadjes en hartjes zijn ook van Gorjuss, maar dan van een andere set. De organza lintjes had ik nog liggen en de titel komt uit een stempelset, maar ik weet niet meer van wie die is of waar ik hem heb gekocht. Hieronder zie je een detail van de kaarten met de stempels "I Gave You My Heart", "Holly", "Fairy Lights" en "Fairy Lights". Na het inkleuren knipte ik de figuurtjes uit en plakte ze op de kaart met Xyron stickertape.

setgorjuss 007

 

setgorjuss 005

 

setgorjuss 003

 

setgorjuss 001

En hier zie je de kaarten nog een keer in zijn geheel.

setgorjuss 008 setgorjuss 006
setgorjuss 004 setgorjuss 002