Mooi Verhaal..... Een simpele verjaardagskaart.

Zelf houd ik niet zo van kaarten met veel toeters en bellen, dus een kaartje volgens het CAS-principe maken past goed in mijn straatje.

CAS is de Engelse afkorting voor Clean en Simple en als je volgens de regels van dit principe een kaart of scrapbookpagina maakt, gebruik je niet teveel lagen, niet teveel frutsels en bestaat een groot deel van je project "witte" ruimte. De term "witte" ruimte staat dan voor ruimte die niet bedekt is en zegt dus niets over je kleurgebruik.

jarig cas 001

Voor deze kaart gebruikte ik wel wit cardstock en daaruit sneed ik met de Cameo de letters jarig uit. In de laag eronder schilderde ik de letters in, met verschillende kleuren Neo Color II. Het puntje op de i is een stempeltje. Om wat dimensie aan te brengen, plakte ik de twee delen van de kaart op elkaar met foamtape.

jarig cas 002

Het wit in het binnenste van de A en de R heb ik ook op foamtape geplakt en op de geschilderde letters geplakt. De kleuren van de foto's zijn helaas een beetje flets geworden, in het echt zijn ze veel helderder. Maar het kaartje moest op de bus, dus kon ik niet wachten tot het licht beter werd.

jarig cas 003