Mooi verhaal..... Kerstkaart 2017.

Hoewel ik dit jaar eigenlijk al op tijd aan het brainstormen was over het ontwerp voor de jaarlijkse kerstkaart, wilde de inspiratie niet komen.

En het idee dat ik uiteindelijk wel leuk leek, bleek voor de resterende tijd te bewerkelijk. En zo zat ik nog tussen Kerst en Oud & Nieuw te knutselen aan een kaart. De kaart is gebaseerd op deze kaart die ik vond via Pinterest en komt van Der Kleine Klecks.

derkleineklechs

Van wit cardstock sneed ik kaarten van 14 x 14 cm en daarop kwam dessinpapier uit een papierblok van de Action. Ik koos voor 3 verschillende dessins. Met de Silhouette Cameo sneed ik de witte stroken uit met daarin het jaartal van het nieuw jaar. De tekst schreef ik met een pen in de Cameo op de stroken, die ik inkleurde met NeoColor II.

kerstkaart2017 008

Nadat ik alle onderdelen klaar had, was het tijd om de kaart "in elkaar te zetten". Hiervoor gebruikte ik dubbelzijdig tape van de Action en plakte dit op alle zijdes van het dessinpapier.

kerstkaart2017 002

Dan nog de strook met de nieuwjaarswensen erop en klaar is Kees. Dit jaar toch maar iets eerder gaan brainstormen, want het is toch iets fijner Kerst vieren als de kaarten dan al lang en breed de deur uit zijn.