Mooi verhaal..... Verjaardagskaart met aquarelbloemen.

Na eerst geklooid en geklungeld te hebben om te kijken of ik iets met deze technieken kon, heb ik het voorbeeld van Kristina Werner gevolgd. Ik ging aan de slag met deze aquareltechniek en maakte vervolgens deze verjaardagskaart.

aquarelbloemen 006

Inspiratie voor deze kaart vond ik op Pinterest, het origineel is gemaakt door Birgit Edblom. Op haar website "Rapport från ett skrivbordån ett skrivbord" staan honderden voorbeelden die ik ooit nog wel eens zou willen maken..... De originele kaar kon ik op haar website helaas niet terug vinden, dus vandaar deze schermafbeelding.origineel birgit edblom

In plaats van harten koos ik voor bloemen, de kleurcombinatie heb ik wel aangehouden. Het aquarelpapier van Canson plakte ik met band vast op een clipboard en maakte het vervolgens nat met een grote kwast. Daarna bracht ik met een kleinere kwast de verf aan.

aquarelbloemen 003 aquarelbloemen 002

Om het proces van drogen te versnellen gebruikte ik de heatgun. Daarna sneed ik de bloemen uit met de Cameo met dit design, ProductID 18061. De rondjes uit het midden heb ik voorzien van een druppel Glossy Accents om op de kaart te gebruiken.

aquarelbloemen 001 aquarelbloemen 007

Het woord heb ik voorgeschreven met de Cameo en later ingekleurd met de Sakura Micron.Hiervoor gebruikte ik het Anjelika Rose font (Dafont.com)

anjelika rose

De bloemen kregen een zwart lijnte met Copic Multiliner. De stiklijnen zijn gestempeld met Stazon Jet Black en kregen iets meer dimensie met Clear Embossingpoeder. De bloemen heb ik met Zeemanbrads op de kaart vastgemaakt. Als laatste heb ik de cirkels op de kaart geplakt met Glossy Accents en hetzelfde deed ik met de roze kraaltjes.

aquarelbloemen 005

Ten slotte plakte ik de witte kaart met foamtape op de lichtblauwe basiskaart.