Mooi Verhaal..... Onmogelijk Rood.

Afgelopen week heb ik sinds lange tijd weer eens een scrapbookpagina gemaakt. Het begon zomaar te kriebelen, nadat ik de laatste tijd eigenlijk al te weinig tijd had om voor elke gelegenheid een kaart te maken.

onmogelijkrood 010

Het is een pagina voor mijn Boek over Mij, ookwel een BOM-album genoemd (of in het engels een AAM, wat dan weer staat voor All About Me).

onmogelijkrood 007

Dit zijn de produkten die ik gebruikte om deze lay out te maken: Kraftcardstock, dessinpapier van Gorjuss, Distress Candied Apple en Ground Espresso en een aantal NeoColor II krijtjes. De lettertypes zijn KG Love Somebody en KG Cold Coffee.

onmogelijkrood 003

 

Met de distressinkten maakte ik de rand rondom de lay out en voorzag ik de foto's van een inktrandje. De foto's heb ik zelf geprint totdat ik weer een aantal foto's verzameld heb om in het echt te laten afdrukken.

onmogelijkrood 004

De titel sneed ik uit met de Cameo uit Gorjuss papier en plakte ik met Tacky Glue op het cardstock. De ondertitel schreef ik met potlood en de Cameo op het papier en werd vervolgens ingekleurd met de distressinkt.

onmogelijkrood 001

De tekst printte ik op vellum en dit plakte ik met Xyron op een stukje Gorjusspapier. Op internet vond ik een aantal plaatjes van bessentakken, met bladeren en bessen. Deze trok ik over met een zacht potlood en daarna wreef ik het potlood op het cardstock, zodat ik dit met de Neocolor II kon inkleuren.

onmogelijkrood 002

Als laatste printte ik het recept van de griesmeelpudding en de bessensaus uit en verstopte deze in een aparte vakje achter de lay out.

onmogelijkrood 013