Das Mooi..... Arne og Carlos.

Binnen het gezin word ik niet meer serieus genomen, sinds ik het eerste boek op mijn verlanglijstje zette, maar ik vind het GEWOON LEUK!

arneogcarlosboeken

Arne en Carlos werden wereldberoemd met hun gebreide kerstballen en na dat eerste boek, hebben ze nog meer boeken uitgebracht. Hiervan heb ik alleen het paasboek nog durven aangeschaffen. Maar gelukkig zijn ze nu ook op Youtube te bewonderen. En vind je hun boeken al kneuterig, dan zijn hun filmpjes dat zeker. Maar ik vind het alleen maar leuk. Ze zijn gewoon zichzelf en kibbelen soms wat tegen elkaar. En er gaat geregeld wat mis, maar dat is ook niet erg.

Natuurlijk hebben ze een eigen website arnecarlos.com. Hier vind je informatie over wie zij zijn en gedaan hebben, hun boeken en het blog. Op het blog plaatsen ze niet alleen hun filmpjes, maar ook de patronen of beschrijvingen van de dingen die ze maken.

Tot nu toe heb ik een aantal kerstballen gebreid (foto volgt later, want het is nu mei en alle kerstspullen liggen op zolder) en heb ik sokken gebreid van hun sokkenwol. En wat anderen er ook van vinden, ik vind ze leuk!! En onderstaande video geeft precies weer, waarom.......