Mooi Verhaal.... Aan de kust.

Tijdens een korte vakantie in Zeeland, nadat ik daar al jaren niet meer was geweest, gingen we naar "mijn" strandje. Het is absoluut niet het mooiste strand van Zeeland, aangezien het uitkijkt over de havens van Vlissingen e.d. Voor mij heeft het echter een speciale betekenis.

Lees meer...

Mooi Verhaal..... Onmogelijk Rood.

Afgelopen week heb ik sinds lange tijd weer eens een scrapbookpagina gemaakt. Het begon zomaar te kriebelen, nadat ik de laatste tijd eigenlijk al te weinig tijd had om voor elke gelegenheid een kaart te maken.

Lees meer...

Mooi verhaal..... Mark Tuitert.

Het is altijd leuk voor later om je kinderen te confronteren met de grappige dingen die ze vroeger, toen ze klein waren, hebben uitgekraamd. Deze lay out geeft een samenvatting van alles wat de dames ooit vonden rijmen op de naam van Mark Tuitert.

Lees meer...

Mooi verhaal..... Marokkaanse slang.

Zoals elke toerist in Marokko kom je er bijna niet onderuit om met een exotisch dier gefotografeerd te worden. Voor je het weet hangen ze het serpent al om je nek en hebben ze je klem.

Lees meer...

Mooi verhaal..... Mobiel telefoneren.

Voordat het oudste kindlief haar eerste smartphone kreeg, deed ze al aan mobiel bellen, maar dan net even anders. Deze grappige eigenschap om tijdens het bellen rondjes te lopen, heb ik in deze lay out vastgelegd.

Lees meer...

Mooi verhaal..... In de kreukels.

Tijdens mijn carriére als chaffeur heb ik diverse auto's gehad, maar dan sta je er niet zo bij stil om daar foto's van te maken. Maar van deze Citroën had ik toevallig nog wel een paar liggen.

Lees meer...

Mooi verhaal..... KODO.

Als je naar een concert gaat en je staat helemaal bovenin de zaal, dan worden je foto's natuurlijk niet echt heel denderend van kwaliteit. Maar om een herinnering vast te leggen is dat geen bezwaar.

Lees meer...