Mooi verhaal..... In de kreukels.

Tijdens mijn carriére als chaffeur heb ik diverse auto's gehad, maar dan sta je er niet zo bij stil om daar foto's van te maken. Maar van deze Citroën had ik toevallig nog wel een paar liggen.

kreukels 007

Het was een heel fijn voertuig, totdat hij op een goede dag een kus kreeg van een vrachtwagen. Ikzelf had gelukkig niets (alleen HEEL erg geschrokken), maar m'n DPJN was total loss. Maar gelukkig hadden we de foto's nog en kon ik er deze lay out mee maken.

kreukels 002

Als basis koos ik voor Bazzill Kraft en daarop een dessinpapier met cirkels dat ik aan een kant afscheurde. De scheurrand heb ik vervolgens nat gemaakt, zodoende kon ik de rand nog beter rafelen. De foto's heb ik bewerkt in GIMP met een frame dat ik ooit via Designer Digitals heb gedownload.

kreukels 005

Zo kregen de foto's ook een gedeukte rand. En dit is dan een manier van hybrid scrappen, het digitale frame heb ik gebruikt om een foto te laten afdrukken, waarna ik met een schaar de achtergrond wegknipte, zodat het net lijkt alsof de foto's echt beschadigd zijn. Op DaFont.com vond ik verschillende lettertypes om de titels en de journaling te maken.

kreukels 003

De eerste 2 fonts zijn geprint, de titel is geschreven met de Cameo en een Stabilo Stift. Van Silhouette is ook het notitiepapier met rafelrand. Natuurlijk kreeg het papier nog een randje van stempelinkt.