Das Mooi..... GIMP.

De meeste mensen kennen het fotobewerkingsprogramma van Adobe, Photoshop of Photoshop Elements. Met deze software kun je foto's bewerken en verfraaien, het is alleen best wel een duur programma. Er zijn een aantal gratis alternatieven te vinden, waarvan ikzelf al jaren met GIMP werk.

Lees meer...

Das Mooi..... Digital Designs op Designer Digitals.

Net als bijna iedereen in Nederland ben ik als "papieren" scrapster begonnen, wat zoveel betekend dat je al je werk met echt papier maakt in een echt album. Maar na verloop van tijd kwam het digitale scrappen in opkomst, waarbij je een album of lay out op de computer maakt. Deze kun je vervolgens wel uitprinten, maar dan heb je dus wel een "plat" project.

Lees meer...

Das Mooi..... Een steketakke?!?

We gaan op vakantie en nemen mee..... Tjsa, ik mag dan wolletjes uitzoeken en van dat soort dingen, mijn man gaat voor het grovere werk. En het lastigste van de aanschaf was dan nog het doorhakken van de knoop, koop ik hem wel of koop ik hem niet - een steketakke.

Lees meer...

Das Mooi..... Blog van Kristina Werner.

Net als van allerlei andere websites en blogs weet ik niet meer hoe ik ooit bij die Kristina Werner uit ben gekomen. Naast een blog heeft ze ook een You Tube-kanaal, waar ze wekelijks een filmpje post over stempelen of het maken van kaarten.

Lees meer...

Das Mooi..... Silhouette Cameo.

Sinds een aantal jaar (misschien ondertussen wel 10) ben ik in het bezit van een snijmachine. Eerst was dit de Robocraft en op dit moment dit een Silhouette Cameo 2.

Lees meer...